La XXVIII Mostra de l’Embotit de Requena ja té cançó oficial

Post també disponible en: Castellano

El tema, compost i interpretat per Roberto Poveda i Beatriz Alfonso, serà presentat en la inauguració del certámen demà divendres, a partir de les 12,00 hores, en el Recinte Firal de la localitat

Una de les novetats per a aquesta XXVIII Mostra de l’Embotit Artesà i de Qualitat de Requena, consisteix en la creació d’una cançó oficial per a l’esdeveniment.
El tema, compost i interpretat per Roberto Poveda i Beatriz Alfonso, serà presentat en la inauguració, que tindrà lloc demà divendres, a partir de les 12,00 hores en el recinte firal de la localitat.
En el tema, amb un estil alegre i pegadizo, s’enalteix la qualitat i l’artesania dels embotits de la localitat en les seues diferents varietats: llonganisses, botifarres, gos, güeña, xoriço, sobrassada i salsitxó.
Amb iniciatives com aquesta, des del consistori requenense “es busca enaltir aquest tipus d’esdeveniments mitjançant propostes cridaneres que aconseguisquen enaltir-los i també divertir a les persones que acudisquen a ells”, tal com s’ha assenyalat des de la regidoria de Comerç de la població. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*