Labora realitza un fòrum d’ocupació a Requena amb més de 60 ofertes de treball i tallers pràctics per a la recerca de feina

Post també disponible en: Castellano

El fòrum #ConnectaLabora arriba aquest miércolesa Requena amb 11 empreses participants i 60 ofertes de treball. L’esdeveniment, organitzat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, en col·laboració amb els Pactes Territorials, neix amb la finalitat de facilitar a la ciutadania la recerca de feina. Fins al moment, s’han inscrit aproximadament 500 persones per participar-hi.

L’esdeveniment s’emmarca dins de la iniciativa #ConectaLabora, amb la qual Labora està portant fòrums d’ocupació a municipis de tota la Comunitat Valenciana per apropar els serveis públics d’ocupació a tota la ciutadania.

Aquest projecte neix de la necessitat d’intercanviar opinions i experiències sobre les necessitats de l’mercat de treball i el seu propòsit és contribuir a la millora de les polítiques d’ocupació.

Els fòrums #ConnectaLabora tenen tres objectius: dotar d’eines de millora de l’ocupabilitat a les persones en recerca activa de feina a la Comunitat, posar-les en contacte amb les empreses que necessiten treballadors i, finalment, divulgar els serveis de Laboratori i els recursos públics de les administracions valencianes.

Continguts i activitats a Requena

El Fòrum #ConnectaLabora de Requena se celebra aquest 11 de desembre al Recinte Firal i serà inaugurat per la directora general de Planificació i Serveis de Laboratori, Eva Hernández, i per l’alcalde de Requena, Mario Sánchez.

El fòrum comptarà amb tallers, conferències, xerrades informatives, una zona d’estands, una altra per a realitzar entrevistes de treball i un espai de ‘networking’. Les conferències i xerrades seran sessions informatives sobre nous sectors generadors d’ocupació, el futur de la feina, l’impacte de la indústria 4.0 i la revolució tecnològica, etc.

L’espai per a la celebració d’entrevistes permetrà que les persones assistents poden presentar les seves candidatures a diverses empreses en el mateix dia. Mentre que a la zona d’estands hi haurà personal tècnic per atendre les consultes de les persones participants i revisar els seus currículums, informar d’on poden trobar ofertes d’ocupació, etc.

Així mateix, en l’espai de ‘networking’ es facilitarà la construcció d’una xarxa de contacte entre les persones assistents que els ajudi a generar oportunitats laborals.

En un format dinàmic es realitzaran els tallers TIC, amb sessions de 30 minuts sobre ‘Fes el teu CV i carta de presentació’, ‘Recerca d’ocupació a Internet’, ‘Construeix el teu perfil a LinkedIn’ o ‘Completa el teu perfil a GVAJobs’.

També tindran lloc masterclass i workshops sobre competències específiques, emprenedoria, marca personal, etc. Alguns dels temes que tractaran són ‘Estratègies Clau per millorar la teva ocupabilitat’ i ‘Presenta’t en dos minuts de manera eficaç’, entre d’altres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*