L’Ajuntament completa una nova ronda de desinfecció de les vies públiques

Post també disponible en: Castellano

Durant aquesta setmana s’han higienitzat els 150 quilòmetres de carrers del casc urbà i les urbanitzacions.

L’Ajuntament de l’Eliana ha tornat a escometre aquesta primera setmana del mes de març una nova ronda de desinfecció dels 150 quilòmetres de vies públiques. Cada nit, des del dilluns un tanc amb 1000 litres d’aigua i 20 litres d’hipoclorit ha aigualejat, un per un, tots els carrers de la localitat. 

La setmana va començar amb la higienització de Entrepins i Montesol, el dimarts va ser el torn de los Almendros, el Paraíso, l’Almasereta, Montealegre, Montepilar i Pinadeta del Cel. El dimecres va continuar amb les zones del Carmen, Sant Agustí, Pla de la Paella, el Valle i ‘Escorial, mentre que aquesta passada nit s’ha actuat a les urbanitzacions de Bonavista, Hendaia i Torre del Virrei. Aquest divendres es completarà aquesta ronda en el nucli urbà, el Lago i Vistahermosa.

Aquesta és la quarta desinfecció integral que s’escomet en el municipi des de l’inici de la pandèmia i tornarà a repetir-se el mes vinent de maig o, en el seu cas, quan la situació epidemiològica ho aconselle. Aquestes accions es duen a terme en horari nocturn, a partir de les 22.00 hores, per a evitar la presència de vianants i de manera intensiva en aquells llocs més concorreguts on la càrrega viral pot ser major com en el Centre de Salut, l’entorn de les residències de majors o dels centres escolars i els punts comercials.

La regidora de Serveis Urbans, Marta Andrés, ha afirmat que el Consistori continuarà actuant amb tots els seus mitjans per a pal·liar els efectes de la pandèmia i ha advertit que, a pesar que les dades en aquests moments són positius “no hem de baixar la guàrdia davant l’arribada d’una possible quarta onada”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*