L’Ajuntament completa una nova ronda de desinfecció de les vies públiques

Post també disponible en: Castellano

Durant aquesta setmana s’han higienitzat els 150 quilòmetres de carrers del casc urbà i les urbanitzacions.

L’Ajuntament de l’Eliana ha tornat a escometre aquesta primera setmana del mes de març una nova ronda de desinfecció dels 150 quilòmetres de vies públiques. Cada nit, des del dilluns un tanc amb 1000 litres d’aigua i 20 litres d’hipoclorit ha aigualejat, un per un, tots els carrers de la localitat. 

La setmana va començar amb la higienització de Entrepins i Montesol, el dimarts va ser el torn de los Almendros, el Paraíso, l’Almasereta, Montealegre, Montepilar i Pinadeta del Cel. El dimecres va continuar amb les zones del Carmen, Sant Agustí, Pla de la Paella, el Valle i ‘Escorial, mentre que aquesta passada nit s’ha actuat a les urbanitzacions de Bonavista, Hendaia i Torre del Virrei. Aquest divendres es completarà aquesta ronda en el nucli urbà, el Lago i Vistahermosa.

Aquesta és la quarta desinfecció integral que s’escomet en el municipi des de l’inici de la pandèmia i tornarà a repetir-se el mes vinent de maig o, en el seu cas, quan la situació epidemiològica ho aconselle. Aquestes accions es duen a terme en horari nocturn, a partir de les 22.00 hores, per a evitar la presència de vianants i de manera intensiva en aquells llocs més concorreguts on la càrrega viral pot ser major com en el Centre de Salut, l’entorn de les residències de majors o dels centres escolars i els punts comercials.

La regidora de Serveis Urbans, Marta Andrés, ha afirmat que el Consistori continuarà actuant amb tots els seus mitjans per a pal·liar els efectes de la pandèmia i ha advertit que, a pesar que les dades en aquests moments són positius “no hem de baixar la guàrdia davant l’arribada d’una possible quarta onada”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*