L’Ajuntament d’Alboraig suspén el ple ordinari de març

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament presa esta mesura per a previndre situacions de risc per als membres de la corporació municipal

El consistori insistix en la necessitat de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i evitar eixides innecessàries

L’Ajuntament d’Alborache ha decidit suspendre la celebració del ple ordinari corresponent a el mes de març, que estava previst per al dia 31. D’aquesta manera, segueix la Resolució de l’Secretari d’Estat de Política Territorial i Funció Pública que recull les mesures a adoptar en els centres de treball dependents de l’Administració General d’Estat amb motiu de l’COVID-19.
L’activitat plenària es reprendrà quan sigui possible, en funció de les directrius que estableixen les autoritats sanitàries de la Comunitat Valenciana i de l’Estat.
D’altra banda, tot i que les instal·lacions municipals romanguen tancades fins a nou avís, el consistori segueix en funcionament i atenent les necessitats bàsiques de la ciutadania, a través de l’correu electrònic info@alborache.es i de el telèfon 962.516.002.

Desinfecció viària municipal

L’Ajuntament d’Alborache ha tornat a polvoritzar amb desinfectant el municipi i les seues urbanitzacions, incidint en les zones de més afluència de públic, com els comerços oberts, els d’alimentació i la farmàcia, i té previst repetir-aquest cap de setmana, si les condicions meteorològiques ho permeten.
El consistori es recomana encaridament a la ciutadania que seguisca les recomanacions de les autoritats sanitàries per prevenir el contagi de l’COVID-19 i compleixi amb el confinament, ja que és la millor mesura per evitar el seu avanç.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*