L’Ajuntament de Benaguasil llança el programa Estiu Viu amb diverses activitats per a les famílies durant el mes d’agost

#fotosdeboda #fotosdeestudio #ftotosdebebes #fotosdefiestas #fotografiadereportaje #fotospreboda #fotosdenovias #fotosdenovios #fotosdeniños #fotosdecomunion www.pepefolgado.es

Post també disponible en: Castellano

La regidora Ana Aleixandre reafirma el compromís del Govern Municipal amb una programació estival pensada per als més xicotets de la casa

L’Ajuntament ha llançat una programació amb diverses activitats centrades en l’oci per a les famílies i els més xicotets.
Divendres que ve 30 de juliol està prevista l’actuació de la Unió Musical de Benaguasil en el pàrquing del Centre Multifuncional BClub i el 31de juliol l’actuació de l’humorista i monologista Miki Dkai en l’Avinguda de Montiel.
També estan previstes actuacions infantils tots els dissabtes i diumenges del mes d’agost a les 20.00 en l’Avinguda de Montiel i la amenización musical les nits del dissabte.
Per a la regidora de Joventut i Festes Ana Aleixandre “les famílies de Benaguasil continuen sent el més important per a nosaltres i encara que són moments en els quals la responsabilitat personal per a lluitar contra el COVID ha de prevaldre, no volem renunciar a una programació pensada fonamentalment per als més xicotets de la casa”.
Des del consistori s’està treballant en la realització de totes les activitats controlant l’aforament, control de temperatura i amb seients situats amb la suficient distància de seguretat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*