L’Ajuntament de Benaguasil llança una nova convocatòria d’ajudes a joves esportistes

Post també disponible en: Castellano

L’objectiu de les beques és fomentar i promoure la pràctica de l’activitat física i l’esport entre els veïns i veïnes del municipi.

El termini de sol·licitud estarà obert fins al pròxim 22 de juny.

L’Ajuntament de Benaguasil, en la seua aposta pel foment de l’esport i l’activitat esportiva, ha obert el termini per a sol·licitar les beques individuals destinades a joves esportistes del municipi.

Per a ser beneficiari d’aquestes beques econòmiques és necessari estar matriculat en qualsevol escola esportiva de Benaguasil durant la temporada 2022/2023, estar empadronat almenys un any en el municipi i tindre una edat inferior a 19 anys.

A través d’aquesta iniciativa l’Ajuntament pretén fomentar la participació en els programes esportius de les escoles esportives de Benaguasil a fi de promoure la pràctica de l’activitat física i l’esport entre els veïns i veïnes del municipi.

El regidor d’Esports, Rubén Araque, ha destacat que “aquestes ajudes són una mostra més del suport del Consistori als nostres esportistes i a la pràctica esportiva en la qual es fomenta l’esforç i el treball en equip, entre altres valors”.

Les persones interessades a poder beneficiar-se d’aquesta iniciativa poden presentar les seues sol·licituds a través del registre d’entrada fins al pròxim 22 de juny.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*