L’Ajuntament de Bunyol i el CA ‘Correores’ ultimen els detalls de la 10k XXIV Cursa Tomatina

Días atrás se realizó además un entrene previo por el recorrido de la carrera.
Días atrás se realizó además un entrene previo por el recorrido de la carrera.

Post també disponible en: Castellano

Días atrás se realizó además un entrene previo por el recorrido de la carrera.
Dies enrere es va realitzar a més un entreni previ pel recorregut de la cursa.

Com ja ha avançat tucomarca.com en la seua última edició impresa, el Club d’Atletisme Correores de Bunyol juntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la localitat organitzen la XXIV edició de la Cursa Tomatina de Bunyol 2019, inclosa en el XXII Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València i que tindrà lloc el dissabte 10 d’agost a les 19,00 hores.

La eixida i la meta estaran situades a l’Avinguda Rafael Ridaura on s’efectuarà el lliurament de dorsals a l’entrada de l’IES La Foia de Bunyol el dia de la prova fins a 20 minuts abans de l’inici de la cursa.

La inscripció a la cursa es pot fer on-line a la pàgina www.toprun.es fins al dimecres 7 agost 2019 a les 23:59 hores. El preu és de 8 euros fins al 25 de juliol i 10 euros a partir del 26 de juliol. No es permetran inscripcions el dia de la cursa. La inscripció al circuit també pot fer-se on-line a www.circuitodiputacionvalencia.es.

S’han establert les categories, tant masculina com femenina de: Junior 2000-2001; Promesa 1997-1999; Sènior 1980-1996; Veterans A 1970-1979; Veterans B 1960-1969; i Veterans C 1959 i anterior.

Els serveis mèdics i l’ambulància estaran situats a l’Avinguda Rafael Ridaura ia la Plaça de la Diputació; i hi haurà servei de dutxes a l’IES La Foia de Bunyol, així com en el poliesportiu El Planell.

El president del Club d’Atletisme Correores de Bunyol, Laguna Martínez, ha explicat que aquesta prova «ha variat molt les dates des que va entrar en el circuit de carreres de la Diputació. L’any passat es va realitzar al juny perquè no va estar dins d’aquest circuit, i aquest any torna a estar a l’22 circuit de carreres populars de la Diputació de València per això se celebra el 10 d’agost ».

«A causa d’això, no es podia celebrar dues setmanes després la 5K Cursa solidària Raquel Lavilla, és per això que s’ha fet al juny», ha afegit el president que també ha avançat la participació en la cursa «dels actuals guanyadors de la prova: Luis Félix Martínez i Joana García, que són molt coneguts en el món de l’atletisme valencià ».

A més s’ha fixat una presentació oficial de la prova per al divendres 2 d’agost 12,00 hores a la sala de plens de l’Ajuntament després de la qual hi haurà un refrigeri.

Entreni previ de la 10K

Dies enrere es va realitzar a més un entreni previ «amb 30 participants del Club d’Atletisme Correores, del club de Set Aigües i del GAES Running Team pel recorregut de la cursa, que ha servit de presa de contacte amb el recorregut i que va finalitzar amb un dinar de germanor », segons ha explicat el president.

Laguna Martínez també ha anticipat a tucomarca.com que «per aquesta festes com no hi haurà carrera, el club Correores ha programat per al dijous 22 d’agost una quedada nocturna de muntanya, no a nivell competitiu, juntament amb altres clubs pel recorregut de la caminada Trail, un tram de 10 quilòmetres que recorre paratges tan bonics com l’Alt Jordi o la Jarra.

El lloc de la sortida de la caminada serà el Passeig de Sant Luis del que es partirà a les 22,30 hores. Hi haurà membres del club Correores que faran de guies per a la gent que vingui de fora. Aquest recorregut es podrà fer corrent o caminant ja que l’objectiu és fer un acte esportiu dins de la Fira i Festes de Bunyol i que a les persones que els agrada aquesta activitat passin una estona agradable », com ha afegit Llacuna.

Presentació de la prova

Aquest divendres, 2 d’agost a les 12,00 hores, a més està previst dur a terme la presentació oficial de la XXIV Cursa Tomatina 10K de Bunyol a la sala de plens de l’Ajuntament de la localitat

en l’acte intervindran el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, Manuel Serra, així com membres del Club Correores de Bunyol. En acabar hi haurà un refrigeri per als presents.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*