L’Ajuntament de Bunyol informa de les franges horàries a complir després de la publicació en BOE per a municipis de menys de 10.000 habitants

Post també disponible en: Castellano

La Regidoria d’Interior i RRHH de l’Ajuntament de Buñol informa a la població de que després de la publicació al BOE sobre les franges horàries com a municipi menor de 10.000 habitants amb densitat de població inferior a 100 habitants per quilòmetre quadrat, així com el tancament de la plaça de l’Poble a l’trànsit divendres a la tarda, i des del dissabte a la tarda fins diumenge a la nit

El BOE arreplega hui divendres 22 de maig les noves mesures del Pla de Desescalada a la nova normalitat on des de hui els municipis de menys de 10.000 habitants tindran canvis respecte a la resta de localitats sobre les normes durant l’estat d’alarma pel coronavirus.

Les mesures afectaran els municipis que tinguen menys de 10.001 habitants i no compten amb una densitat superior a 100 habitants per quilòmetre quadrat. En les mesures s’arreplega que s’eliminen les franges horàries per als menors de 14 anys i per a fer esport, sempre que s’estiga empadronat en el municipi o si han estat convivint en el dit lloc els últims 14 dies durant les fases de desescalada. També s’elimina la norma que només un adult pot acompanyar a un màxim de tres menors de 14 anys en els seus passejos.

Respecte d’això, la regidora d’Interior i Recursos Humans del Consistori bunyolense, María Vallés, informa la població del tancament de la Plaça del Poble del divendres des de les 20h fins a la 1h de la nit, el dissabte al matí obert per a facilitar el consum en comerços, però es tancarà a la vesprada, des de les 17h fins al diumenge a les 24h.

“Ademés, a causa del BOE els bars poden obrir els seus establiments en la seua part interna a un 40% del seu aforament. També els esportistes s’eliminen les franges horàries sense ser professionals i per a menors de 14 anys. La resta de ciutadans ha de mantindre les franges horàries establides per a passejar. No està permés passar la vesprada en algun dels nostres parajes”, detalla Vallés.

Les activitats esportives es podran fer dins del municipi o en un espai de fins a cinc quilòmetres, sempre que els pobles pròxims es troben en la mateixa fase de desescalada i es trobe en la mateixa situació en nombre d’habitants i en densitat geogràfica per metre quadrat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*