L’Ajuntament de Bunyol potencia l’handbol i futbol femenins amb el suport a la creació de sengles equips

Post també disponible en: Castellano

Les regidories d’Esports i d’Igualtat han apostat per una partida pressupostària per a aquest 2023 per al CD Bunyol i el Club Handbol Bunyol amb l’objectiu de potenciar els equips femenins en totes dues disciplines per a la pròxima temporada 2023-2024.

L’equip femení del CD Bunyol va realitzar el seu primer amistós el passat cap de setmana en el Camp Beltrán Báguena davant una gran expectació en les graderies i amb il·lusió i ganes entre les xiques que integren aquest equip.
Paco Zanón, president del CD Bunyol, s’ha mostrat “molt satisfet per les sensacions transmeses entre la graderia i en el terreny de joc perquè en la pròxima temporada compten amb un equip femení federat per primera vegada en la seua història. De moment és un grup de 17 jugadores d’edats diferents però que en els últims mesos ha augmentat molt, i preveiem que encara augmente més per a poder federar diversos equips femenins en la pròxima temporada”.
Per part de l’Ajuntament de Bunyol, a través de les regidories d’Esports i Igualtat, sempre ha sigut una prioritat en aquesta legislatura potenciar l’esport femení i més en els dos clubs que compten amb escola i un gran nombre de seguidors com és el futbol i l’handbol. De fet, segons comenta Manuel Sierra, regidor d’Esports, en aquest pressupost de 2023 s’ha contemplat una partida per a tots dos clubs esportius amb l’objectiu que compten amb totes les armes disponibles per a poder federar a un equip femení en la pròxima temporada.
El passat cap de setmana les xiques integrants de l’equip femení del CD Bunyol van jugar la seua primera amistós entre una gran expectació, més pròpia del primer equip que d’un equip que va arrancar amb entrenaments totes les setmanes en aquesta temporada en el Beltrán Báguena. “Les sensacions entre públic i jugadores van ser molt bones, tant és així que el nostre objectiu és que tornen a jugar i a competir amb més partits amistosos abans que es federen i juguen totes les setmanes en una lliga federada. Van jugar molt bé, i encara que pensaven que a l’ésser el seu primer partit acabarien sent molt golejades no va ser tanta la distància i fins i tot en alguns moments tenien el resultat al seu favor”, va confirmar el president del CD Bunyol.
El resultat del partit va ser de 2-5 enfront del CF Xiva. “Intentarem buscar més amistosos per als pròxims mesos perquè és necessari que també puguen competir i jugar més enllà dels seus dos dies d’entrenament en el camp Beltrán Báguena”, deia Zanón. A pesar que les edats són diverses de les jugadores i que moltes d’elles comencen ara a conéixer la disciplina del futbol, “en l’últim mes s’han interessat diverses i volem que siguen més les que vulguen jugar perquè així puguem comptar amb diversos equips femenins competint en diferent categoria”, va finalitzar el president d’aquest club centenari.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*