L’Ajuntament de Bunyol premia als seus esportistes i associacions locals en una Gala de l’Esport en línia

Post també disponible en: Castellano

A partir de les 14h es pot veure la III Gala de l’Esport de Bunyol a través del canal de You Tube de radio televisó municipal, de l’Ajuntament de Bunyol, i de les seues xarxes socials. També en la web del Consistori buñolense està en link on pot veure’s tantes vegades com es desitge.

I és que des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Buñol confirmen que aquesta és una Gala de l’Esport una miqueta diferent, a causa de la situació sanitària en la qual ens trobem. És per això, que aquesta Regidoria “ha decidit apostar per aquest format en línia per a evitar possibles contagis. Una vegada la pandèmia estiga totalment controlada, aquesta gala tornarà a la seua ubicació habitual, l’Auditori a l’aire lliure de Sant Lluís”.

Manuel Sierra, edil responsable del ram, diu: “Com hem dit serà una gala diferent, perquè la fem en format virtual, però també perquè l’esport, el nostre esport, s’ha vist també afectat pel COVID 19 durant aquest últim any. Al març de 2020 tot el nostre món es va parar, ens vam haver de quedar a casa i la vida ens va fer un tomb. Més tard, amb molt d’esforç i sacrifici aconseguim eixir a poc a poc, i l’esport, entre altres aspectes de la vida, també va anar recuperant el seu espai. No obstant això, a la fi de 2020 una nova ona de la pandèmia va tornar a fer malbé les esperances de recuperar la nostra activitat. Però una vegada va arribar el mes d’abril, semblava que tot, a poc a poc s’anava posant en el seu lloc. Amb tot això vull dir, que a pesar que no hi haja hagut quasi competicions, campionats, tornejos, etc, en aquesta gala volem premiar el treball, la perseverança i la constància de nostres i els nostres esportistes en un any molt dur”

El Regidor d’Esports també posa en valor el paper que ha jugat ràdio y tv municipal, que ha prestat els seus estudis i canals perquè la gala puga tirar avant.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*