L’Ajuntament de Bunyol recorda que fins al 31 de març poden sol·licitar-se la segona fase de les Ajudes del Pla Resistir

Post també disponible en: Castellano

Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, recorda a empreses, comerços i autònoms que fins al 31 de març poden sol·licitar la 2a Fase d’ajudes del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana.

Juncal Carrascosa, primer Edil de l’Ajuntament de Bunyol, ha recordat que fins al 31 de març es pot sol·licitar les ajudes del Pla Resistir en la segona fase, en la qual s’obri a major nombre de comerços i sectors de la localitat que hagen travessat per una mala situació en 2020 amb motiu de la pandèmia.

L’anunci de les Bases Reguladores i la instància es troben en la secció Ajuntament-Administració-Tauler d’anuncis de la pàgina web de l’Ajuntament de Bunyol. Fins al 31 de març és el termini en el qual es pot presentar per Registre d’Entrada les factures de despeses generades fins al 31 de desembre de 2020 i acreditar que l’empresa està oberta fins a aqueixa data; de la mateixa manera que si es tenen treballadors contractats.

Carrascosa incideix en què si alguna empresa, comerç o autònom no té assessor i desconeix com tramitar aquestes ajudes pot passar-se per Buinsa, “on l’informaran de tot el relacionat amb aquesta ajuda. La documentació ha d’enviar-se per Registre d’Entrada a l’Ajuntament de Bunyol abans del 31 de març”, va finalitzar l’Alcaldessa del municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*