L’Ajuntament de Godelleta agraeix públicament la solidaritat i l’esforç realitzat pels seus agricultors contra el coronavirus

Post també disponible en: Castellano

“Es rumorejava per les xarxes que els agricultors, en alguns pobles, sortien a fumigar els carrers. I, a l’endemà, Jose Miguel Caballero Tarín, el nostre regidor d’Agricultura, ens ho comunicava: Els agricultors s’estan oferint per fumigar els carrers. treuen els tractors i els polvoritzadors, i l’Ajuntament, només ha de posar el desinfectant”.

“Es va crear un grup de WhatsApp i cada vegada eren més els que es sumaven a la iniciativa. Molts agricultors de la vila, deixant de banda les ideologies polítiques, es posaven mans a l’obra. En aquesta lluita no hi ha partits, no hi ha colors , no hi ha religions, només hi ha una realitat i cal lluitar contra ella. i els agricultors, que de lluita entenen bastant, van començar a passejar-se amb els seus tractors per tot el poble, de forma voluntària i desinteressada”.

Amb aquestes paraules ha resumit la regidora d’Urbanisme, Administració General, Benestar Social i Sanitat de l’Ajuntament de Godelleta, Maria Amparo Pardo, com els agricultors s’han bolcat des del primer instant en la lluita contra el virus a la localitat.

“Cada dia, Jose Miguel i Ramón acudien puntuals a la seva cita. Els tractors arribaven il·lusionats, amb ganes de desinfectar tots els racons del municipi. I els sentíem passar, i sortíem a veure com de lluny arribava la nebulosa d’el polvoritzador. I quan passaven, l’olor a net ja desinfecció s’apoderava del carrer. Tot quedava una mica més net, una mica més desinfectat. Podíem dir que feia olor una mica més a vida”, ha afegit María Amparo Pardo.

“La nostra localitat ha estat una d’aquestes que ha aguantat el xàfec gairebé sense mullar-se. La setmana passada es van fer públiques les llistes amb la informació, per municipis, de el nombre de contagiats i morts per Covid. I vam salvar bé la situació amb prou feines 7 malalts”.

“Els nostres agricultors segur que han tingut molt a veure en això. Són, un cop més, d’aquests herois sense capa que sobreviuen a les adversitats i que, malgrat tot, sempre hi són per cuidar-nos, per ajudar-nos i per donar un cop de mà”, ha subratllat la regidora.

“Des del Ajuntament de Godelleta volem donar les gràcies a aquest gran col·lectiu pel gran esforç que realitzen i per la gran tasca desinteressada”, ha subratllat María Amparo Pardo.

María Amparo Pardo també ha volgut citar a tots els agricultors que s’han sumat a col·laborar: Raúl Arnau Gil, Paco Benlloch Franco, Marcos Caballero Navarro, Rafael Cano Franco, Abel Cano Milvaques, Antonio Cañete Rodríguez, Antonio Cervera Balaguer, Francisco Cervera Balaguer, Guillermo Dalmau Tórtola, Salvador Fernández Pastor, Vicente Franco Zanón, Jose Vicente García Martínez, Jose Miguel García Navarro, Manuel García Sánchez, Javier Gil Maravella, Ángel Gíl Tarín, Josep Iranzo Juan, Fernando Marín Fuertes, Marcos Marín Zanón, Rafa Martínez Tórtola, Sergio Navarro López, Juan Picó Soldevila, José Ramón Martínez, Carlos Remohí Ruíz, Jose Antonio Remohí Ruíz, Rafa Ruíz Aparicio, Santiago Ruíz Marín, Juan Carlos Ruíz Pérez, Iván Ruíz Ruíz, Gastón Salvador Franco, Juan Santiago Sancho Franco, Jose Francisco Sancho López, Luis Soucase Martínez, Abel Tarín Latorre, Juanjo Tarín Zanón, Aldo Tórtola Gil, Vicente Zanón Caballero i Enrique Zanón Remohí.

A ells s’han unit al personal de la brigada i col·laboradors: Ramón Collado Caballero, Diego Sedeño Ruiz i Sergio Valero Grau.

#agricultoressolidariosGodelleta

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*