L’Ajuntament de Godelleta recull aliments destinats als més necessitats mentre contínua les tasques de desinfecció amb la col·laboració dels seus agricultors

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Godelleta ha posat en marxa una iniciativa a nivell municipal per crear un banc solidari d’aliments destinat a les famílies més necessitades de la localitat. Els interessats a participar poden fer-ho deixant les seves donacions d’aliments a les caixes habilitades per l’Ajuntament en els comerços de la localitat. “Posarem una caixa a cada botiga de poble i la gent, a l’sortir, podrà deixar aquí els aliments que vulgui que sempre aniran destinats a famílies sense recursos”, tal com ha explicat la regidora d’Urbanisme, Administració General, Benestar Social i Sanitat, María Amparo Pardo.

Des de l’Ajuntament també s’ha mobilitzat els agricultors de la localitat, atès que Godelleta és un dels pobles de la comarca en què el teixit agrícola és més important. “Tenim als nostres agricultors treballant desinteressadament pel poble. Passen, gairebé cada dia, desinfectant carrers de casc urbà i dels disseminats. Ens tenen cura produint els aliments que ens mengem i ara, també, desinfectant nostres carrers”, tal com ha destacat María Amparo Pardo.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*