L’Ajuntament de Iàtova, Amica i Campus Diversia, posaran en marxa un projecte socioambiental

Post també disponible en: Castellano

“A ningú se li escapa, que estem vivint una realitat preocupant, un futur incert i situació excepcional, que sens dubte va marcar un punt d’inflexió amb el passat que coneixíem, present i futur. L’ajuntament de Yátova, Amica i Campus Diversiva posaran en marxa un projecte que coordinarà salut, medi ambient i inclusió en un hàbitat únic, com és el terme municipal de Yátova”. Així ha explicat l’alcalde de Iàtova, Miguel Tórtola, la iniciativa que aquestes tres entitats té previst impulsar de manera imminent.

“Un projecte en el qual trobarem l’entorn adaptat més gran d’Europa (Campus Diversia) i paratges naturals d’un valor incalculable com la vall del riu Millars, Tabarla, Riu Juanes i la Cova dels Coloms. Tot això dins d’un entorn saludable , a tan sols, 45km de la ciutat de València”, com ha afegit Miguel Tórtola.

“Un projecte dirigit a millorar la qualitat de vida de les de les persones i les seves famílies, ajudant a preservar espais únics, en un ambient tranquil, lluny de les aglomeracions i estereotips de les grans ciutats. Iàtova, el nostre entorn. Un lloc privilegiat per la vida “, ha finalitzat l’alcalde.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*