L’Ajuntament de La Pobla augmenta 120 places de l’Escola d’estiu 

Post també disponible en: Castellano

El nou equip de govern ha augmentat les places després de percebre que, prop de la meitat de les sol·licituds, es quedaven fora 

Des de la regidoria d’educació ja estan treballant en l’Escola d’estiu 2024 «per a oferir el millor servei possible»

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha publicat el llistat definitiu de places per a l’Escola d’estiu 2023 amb un augment de 120 places respecte al que s’estableix inicialment, aconseguint un total de 340 places, amb les quals es pretén donar cobertura al major nombre de menors del municipi durant les pròximes setmanes.

Les noves 120 places han sigut possibles gràcies a un esforç per part de l’equip de govern actual i el personal de la regidoria d’Educació, després de comprovar que, amb les bases i assignacions anteriors, establides pel govern municipal sortint, quedaven fora prop de la meitat de les sol·licituds realitzades.

Des de l’equip de govern s’ha transmés un malestar davant la situació de l’Escola d’estiu 2023, ja que: “ens hem trobat amb unes condicions que han generat situacions complicades a causa d’uns criteris de selecció confusos, que han provocat que, per exemple, en una mateixa família entre només un de dos germans”, ha indicat Christian Baterno, regidor d’Educació de La Pobla de Vallbona.

“Davant esta tessitura, des de la regidoria d’Educació s’ha treballat, des de l’eixida de les llistes provisionals, per a augmentar el nombre de places perquè disfruten de l’escola d’estiu el major nombre de persones possible”, comentava Baterno, qui ha reforçat que: després d’un gran esforç del funcionariat i de l’equip de govern, augmentar 120 places el número inicial publicat. Gràcies a això seran moltes més les famílies que podran acollir-se a este servei durant el mes de juliol i millorar la conciliació familiar durant un període en el qual sempre és més complicat combinar la vida personal i laboral amb les obligacions familiars per als qui tenen menors a casa”, afirmava el regidor d’Educació.

Millora a través de canvis d’ubicació

Al costat de l’augment de places s’ha procedit al canvi de dues de les seus de l’Escola d’estiu. D’esta manera, el grup inicialment previst per a la Casa Gran realitzarà les activitats en la zona d’infantil del CEIP Lluís Vives, una decisió per a la qual s’ha tingut en compte la necessitat de més espai després de l’augment de places, a més de les altes temperatures previstes per a les pròximes setmanes, tenint possibilitats de realitzar activitats aquàtiques en el nou espai i disposant de zones d’ombra.

D’altra banda, el grup inicialment previst per a la Ciutat esportiva també passaran al CEIP Lluís Vives, en este cas en la zona de primària. Gràcies al canvi es podrà disposar d’un espai exclusiu, alguna cosa que no succeïa a la Ciutat Esportiva, podent disposar en el nou espai de zones d’ombra, aules i usant les pistes esportives del centre. Tot això amb la finalitat d’oferir un espai més adequat per a la realització de les activitats.

A més, des de l’equip de govern s’està treballant ja perquè la pròxima Escola d’estiu 2024 no tinga els problemes que ha tingut la del present any, “provocats per una falta de previsió i uns criteris poc eficients que han sigut els que han derivat en què moltes places no hagen pogut ser ateses”, sentenciaven.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*