L’Ajuntament de l’Eliana actualitzarà l’ordenança del polígon industrial davant el seu imminent posada en marxa

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de l’Eliana ha mantingut una reunió tècnica amb els agents implicats en la posada en la marxa del polígon industrial. Els grups municipals, al costat dels tècnics del consistori i el president de l’agrupació de propietaris han comprovat l’estat de les obres, que finalitzaran en els pròxims mesos. Per part de l’equip de govern, la trobada ha comptat amb la presència de Marta Andrés, regidora de Grans Projectes, de l’edil d’Urbanisme, Vicente Zamora, i de l’alcalde de la localitat, Salva Torrent. 

La reunió ha versat sobre la modificació de l’Ordenança actual, amb la finalitat d’adequar-la a la nova realitat del parc empresarial, rectificant els usos permesos i el disseny del polígon per a adaptar-lo als nous temps i contribuir a fer-ho més competitiu. L’objectiu del consistori és avançar en paral·lel cap a la conclusió de les obres al mateix temps que s’actualitzen i adapten necessàriament les normes urbanístiques que regeixen la zona industrial des de fa més de 20 anys.

El nou entorn empresarial busca erigir-se en un espai d’innovació, tant per la seua cuidada ubicació amb accés directe a l’Autovia CV-35, la seua proximitat a l’aeroport o la seua proximitat al nucli urbà, que li dota de multitud de serveis, com per la seua dotació de zones verdes i aparcaments. Aquesta futura zona, de prop de 200.000 metres quadrats, posarà en valor l’assentament empresarial de caràcter industrial, no-contaminant, a través d’un programa d’actuacions intel·ligents que utilitze els recursos existents en el sistema de ciència-tecnologia-empresa, dotant-los de recursos econòmics i humans. 

L’alcalde, Salva Torrent, ha explicat que durant aquests mesos de confinament l’Ajuntament no s’ha paralitzat i ha estat compromés a rematar i buscar nous i grans projectes per a l’Eliana. “El treball ha donat els seus fruits ja que, abans de la seua posada en funcionament, el polígon industrial ja ha sigut capaç d’atraure a diverses empreses que crearan molts llocs de treball i major riquesa a la localitat”, ha afirmat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*