L’Ajuntament de Riba-roja reitera que el brot de coronavirus està “localitzat i controlat” i desitja una ràpida recuperació als afectats

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha informat que se li ha comunicat “oficialment per les autoritats sanitàries durant la tarda d’aquest dijous, 20 d’agost, d’un brot de Covid-19 d’àmbit laboral dins el terme municipal”.

Dit brot està “localitzat i sent controlat pels serveis sanitaris que informen d’un total de deu persones afectades pel coronavirus, sense que hagi transcendit cap altre tipus d’informació a l’respecte”.

“Cal recordar que les autoritats sanitàries i en concret la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública és l’única administració competent en la gestió d’aquesta situació i la que pot facilitar major informació en la matèria. Qualsevol informació abocada per aquest Ajuntament ha estat prèviament contrastada i facilitada per la Conselleria. En cap cas té el consistori accés directe a dades identificatives per la protecció de dades que empara a les persones afectades “, han afegit.

De la mateixa manera, l’Ajuntament de Riba-roja de Túria a través del seu alcalde ha reiterat “la màxima col·laboració, com ho ve fent des de l’inici de la pandèmia, cap a les autoritats sanitàries que precisin informació o suport per part de l’consistori”.

L’Ajuntament vol manifestar “el seu suport i el desig de la ràpida recuperació de totes les persones afectades pel Covid-19” i reitera la necessitat de “seguir totes les mesures preventives per evitar qualsevol contagi”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*