L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve reparteix més de 4.000 quilos d’aliments a famílies desfavorides

Post també disponible en: Castellano

El consistori col·labora amb Creu Roja actuant com a punt de distribució

La Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha dut a terme, al llarg d’estes últimes setmanes, una  campanya de repartiment de lots d’aliments a famílies desfavorides del municipi. El Consistori està adherit al programa Fons d’Ajudes Europees a les Persones més Desfavorides (FEAD) de Creu Roja, i actua per tant com a punt de distribució d’aliments no peribles, seleccionats segons criteris bàsics, en termes nutritius de qualitat i varietat. Així, esta campanya es duu a terme al municipi diverses vegades a l’any.

Així, en aquesta ocasió s’han atés 55 unitats de convivència, sent el nombre total de beneficiaris de 179. Per part seua, l’equip de l’àrea d’Igualtat i Polítiques Inclusives, com sempre, ha realitzat el repartiment de lots respectant al màxim la privacitat de les persones usuàries, citant-los de manera individual en diferents franges de temps. En total, els productes alimentaris entregats han ascendit als 4.117 kg.

Mª Ángeles Irles, regidora de l’àrea, ha assenyalat que “en el moment en què vam ser coneixedors d’aquest recurs no dubtarem ni un segon a sol·licitar ser Unitat de Repartiment d’Aliments.” “Ens vam acollir a aquest programa el 2019 i en este temps s’ha fet lliurament aproximadament d’uns 22.725 quilos d’aliments no peribles” ha afegit.

A través d’aquest programa de Creu Roja, finançat per la Comunitat Europea i l’Estat, es contribueix a satisfer les necessitats nutricionals de les persones destinatàries, amb una remesa d’aliments elaborats específicament per a aquest programa, i que mantenen la mateixa exigència de qualitat que els fabricats per a la seua comercialització. “D’aquesta manera, podem ampliar l’ajuda a les persones socialment vulnerables del nostre municipi” ha conclòs Irles.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*