L’Ajuntament de Turís destina fins a 25.000 euros en ajudes per als comerços i empreses de la localitat

Post també disponible en: Castellano

L’ajuntament de Turís ha publicat les bases reguladores per a la concessió d’ajudes al comerç local incloses al Pla de contingència i desenvolupament local i destinades “a pal·liar els efectes adversos originats per les mesures decretades arran de la Covid-19”.

Estes ajudes consisteixen a atorgar una subvenció equivalent a l’import de la taxa de recollida i transport de Residus Sòlids Urbans de l’exercici 2020 més la part fixa del rebut del subministrament d’aigua potable de dos trimestres de l’exercici. L’import global al qual ascendeixen estes ajudes és de 25.000 euros finançats a càrrec de l’aplicació pressupostària creada per generació de crèdit amb l’increment del Fons de Cooperació Municipal.

“És evident que el municipi com a entitat local té un àmbit competencial territorial y funcional perfectament definit que el limita en les possibilitats d’actuació, però dins d’eixes possibilitats pretenem reduir la càrrega impositiva de negocis o activitats locals que han vist afectada la seua activitat normal a conseqüència d’esta situació”, explica l’alcalde de Turís, Eugenio Fortaña.

Tant les bases de la convocatòria com l’imprés de sol·licitud ja estan disponibles per a la seua consulta a les oficines de l’ajuntament, a la seua electrònica i al web municipal. Podran presentar-se amb la documentació requerida tant per registre electrònic com presencialment a les oficines municipals.

Estes subvencions són compatibles amb altres destinades per a la mateixa finalitat procedents de les diferents administracions o estaments públics o privats.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*