L’Ajuntament de Vilamarxant trasllada a la Conselleria la necessitat de la creació d’una residència de persones majors en el municipi

Post també disponible en: Castellano

El Consistori i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives comencen a treballar en el futur projecte 

L’Ajuntament de Vilamarxant ha traslladat a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives la necessitat de la posada en marxa d’un projecte que permeta disposar d’una residència de persones majors en el municipi de Camp de Túria. L’alcalde Héctor Troyano i la regidora de Benestar Social, Elena Cortell, s’han reunit amb Enric Juan, director general d’Infraestructures de Serveis Socials, per a explicar-li els motius pels quals és necessari comptar amb esta nova infraestructura.

En els últims anys, Vilamarxant ha experimentat un augment significatiu de població el que fa que els veïns d’avançada edat que es troben en residències d’altres municipis i els seus familiars necessiten un centre en la mateixa població que puga oferir-los els serveis que, en l’actualitat, es troben en altres termes municipals.

El director general d’Infraestructures de Serveis Socials s’ha mostrat molt receptiu als arguments oferits per Troyano i Cortell i ha expressat la seua voluntat de començar a treballar en este projecte, que ha proposat l’Ajuntament de Vilamarxant a la Conselleria.

De fet, el Consistori, a través del seu equip de Serveis Socials, ja està treballant per a plantejar alternatives que puguen desembocar en la construcció d’una residència per a persones majors en el terme municipal.

Héctor Troyano, alcalde de Vilamarxant, ha explicat la importància d’esta iniciativa: “Creiem que és el moment de començar a perfilar el que serà una residència per a persones majors al nostre poble. Els nostres veïns més ancians es troben en centres de fora del nostre municipi i estimem que és moment de començar a treballar per a reunir a casa a totes eixes persones”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*