L’Ajuntament de Xest compra purificadors d’aire per a les instal·lacions municipals

Post també disponible en: Castellano

Es tracta d’una mesura per augmentar la seguretat en espais tancats, complementària a la ventilació, la distància, la mascareta i la higiene de mans

Les regidories de Medi Ambient i Sanitat han apostat per la compra de 31 aparells purificadors d’aire per col·locar en els edificis municipals, amb l’objectiu d’augmentar la seguretat i minimitzar el risc de contagis, tant per al personal com per als veïns i veïnes que van a fer tràmits presencials.

“El més important és que els espais estiguin ben ventilats, que les superfícies estiguin netes i que les persones que estiguin en aquests llocs respectin la distància, portin la mascareta en bon estat i posada correctament i es higienicen les mans; no obstant això, creiem que els purificadors són una bona iniciativa per complementar la seguretat de les estades a través del filtrat de l’aire i el seu sistema d’eliminació de partícules amb llum ultravioleta”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, David Pujals.

Els purificadors són de dos tipus, uns per a espais més grans, amb més capacitat de filtrat, dels que s’han comprat 10, i altres adequats per a despatxos i llocs més petits, els 21 restants. Tots ells ja s’han distribuït a l’ajuntament, el Centre de Formació de Persones Adultes, les oficines de Serveis Socials, la seu de la Policia Local i les instal·lacions de la brigada municipal. En total s’han invertit prop de 5.000 euros d’una partida pressupostària destinada a mobiliari.

“Hem fet aquesta xicoteta inversió per sumar seguretat a les estades municipals, amb l’objectiu de reduir el risc de contagi durant els contactes que es produixen en elles”, ha apuntat la regidora de Sanitat, Mª Ángeles Llorente.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*