L’Ajuntament de Xest ja compta amb un cotxe totalment elèctric per a usos municipals

El consistorio cuenta con un vehículo totalmente eléctrico dentro de la flota municipal.
El consistorio cuenta con un vehículo totalmente eléctrico dentro de la flota municipal.

Post també disponible en: Castellano

El consistorio cuenta con un vehículo totalmente eléctrico dentro de la flota municipal.
El consistori compta amb un vehicle totalment elèctric dins de la flota municipal.

Des d’ahir, dimarts 10 de setembre, el consistori compta amb un vehicle totalment elèctric dins de la flota municipal. El seu cost ha ascendit a 21.984 euros i ha estat finançat majoritàriament per laDiputació de València a través d’un ajut de 15.000 euros. La Diputació també va pagar la instal·lació del punt de recàrrega de la plaça del Mercat, valorada en 2.000 euros aproximadament.

“Des de l’Ajuntament la nostra idea és aconseguir una flota de vehicles municipals més eficient i menys contaminant”, apunta el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro. “Com a ciutadans i ciutadanes també hem de conscienciar de la necessitat de fer un bon ús dels nostres vehicles, ja que la situació mediambiental és alarmant, la capa d’ozó no aguanta més gasos tòxics i les seves conseqüències ja són presents en forma de pluges torrencials; ens estem jugant l’habitabilitat del Planeta en què viuran els nostres descendents “.

Xest ja compta amb dos punts de recàrrega gratuïta per a vehicles elèctrics, l’instal·lat a la plaça del Mercat i un altre situat al costat de la Policia Local.

“Ja ens toca fer passos grans en favor del medi ambient i no quedar-nos a mitges tintes”, explica el regidor de Medi Ambient, David Pujals. “Reduir el consum de gasoil i la contaminació és un gran pas; tant de bo els preus baixessin perquè fos més fàcil per a la ciutadania adquirir un cotxe elèctric “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*