L’Ajuntament de Xest ofereix les seues pistes cobertes de frontenis perquè el Campionat d’Espanya de Federacions Juvenil continue malgrat les pluges

Post també disponible en: Castellano

El campionat d’Espanya Juvenil de Federacions de frontó 30 metres celebrarà la seua fase final aquest cap de setmana, però a causa de la previsió meteorològica no es podrà dur a terme en les pistes a l’aire lliure de Nàquera, com estava previst. Davant aquesta situació, la Federació Espanyola de Pilota ha sol·licitat a l’Ajuntament de Cheste poder celebrar les semifinals de frontenis del dissabte en les seues instal·lacions cobertes del poliesportiu Matías Morell. En cas que la pluja persistira el diumenge, les finals, tant de la modalitat de frontenis com de paleta de goma, es traslladarien a Cheste també.
“L’organització del campionat ja ens ha transmés la seua gratitud per oferir les nostres pistes per a celebrar el campionat, ja que el Club de Frontenis de Cheste no ha dubtat ni un moment a ajornar els seus partits del cap de setmana per a fer-lo possible, tot un gest de companyonia”, ha declarat el regidor d’Esports, Francisco Llorens.
Així, dissabte que ve 24 d’abril les semifinals de frontenis començaran a partir de les 16 hores en les pistes xestanas i el diumenge, en funció de la pluja, se celebraran les finals a Nàquera o Cheste, a partir de les 10 hores. Totes dues jornades seran retransmeses pel canal de Facebook Live de la Federació Espanyola de Pilota i per la Lliga Sports TV.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*