L’Ajuntament de Xest perllonga quatre anys més l’acord de col·laboració amb LABORA Servei Valencià d’Ocupació

El concejal José Vicente Guijarro, responsable de Empleo.
El concejal José Vicente Guijarro, responsable de Empleo.

Post també disponible en: Castellano

El concejal José Vicente Guijarro, responsable de Empleo.
El regidor José Vicente Guijarro, responsable d’Ocupació.

Aquest dijous, 11 d’abril, s’ha celebrat el ple de l’Ajuntament de Xest, en què es va aprovar per unanimitat la pròrroga de l’acord de col·laboració entre LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació i l’Ajuntament de Xest, per a la prestació conjunta de serveis d’intermediació laboral, que s’ha d’aprovar per a la seva pròrroga cada quatre anys. Com a resultat de l’acord previ signat al setembre de 2014, es va instal·lar un caixer-terminal en les dependències municipals, posant a disposició de chestanos i chestanas el servei Punt Labora.

El servei té com a objectiu permetre als veïns i veïnes de Xest i voltants realitzar nombrosos tràmits de forma telemàtica, sense necessitat de desplaçament al propi centre d’ocupació de LABORA en què habitualment es gestionen aquests tràmits. Entre altres opcions, permet la consulta d’ofertes d’ocupació i cursos de formació, així com postular l’autocandidatura, generar certificats, obtenir el Darde i gestionar les cites en els centres d’ocupació LABORA. Així, aquest servei facilita i agilitza aquests tràmits de forma online a l’Ajuntament de Xest.

Des dels terminals Punt Labora es busca prestar el servei de forma integral, des d’una perspectiva geogràficament més propera als veïns i veïnes de Xest i voltants. Vol facilitar a les persones que no disposen d’accés a Internet, la igualtat d’accés als serveis del Portal d’Ocupació de LABORA, a més de proporcionar ajuda personalitzada a través del personal encarregat d’atendre el públic interessat en realitzar aquest servei a l’Ajuntament de Xest. Es pretén promoure la cohesió territorial, afavorint la igualtat d’accés dels veïns i veïnes de Xest i voltants a aquests serveis públics. D’aquesta manera, i com va declarar el regidor José Vicente Guijarro, responsable d’Ocupació, “es podran evitar desplaçaments innecessaris i costosos a Xiva i altres centres en què estiguin inscrits i inscrites els usuaris i usuàries que vulguin utilitzar el servei de Punt Labora” .

El servei de Punt Labora està ubicat a les dependències de l’Ajuntament de Xest, a la plaça Dr. Cajal, número 1, i presta aquest servei als veïns i veïnes de Xest i voltants en horari d’atenció al públic, de 9 a 14 hores en dies laborables.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*