L’Ajuntament de Xest prohibeix la celebració de la festa de bar de el poliesportiu a causa de la pandèmia Covid-19

Una imagen de la localidad de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

A través de les xarxes socials l’Ajuntament de Xest ha tingut coneixement de quei dimarts, 21 de juliol, de la programació d’una discomòbil per part de bar de poliesportiu pel proper dissabte 25 de juliol. Davant d’aquesta informació, el consistori ha comunicat a la gerència de bar que no és possible realitzar aquest tipus d’actes, a causa de l’actual situació sanitària, provocada per la pandèmia COVID-19.

La Policia Local s’ha personat al local per comunicar que la celebració de la festa no podrà tenir lloc i, en conseqüència, la gerència retirarà la publicitat de la mateixa. Tal com han declarat les autoritats municipals, el bar de l’poliesportiu no havia sol·licitat cap permís, de manera que l’Ajuntament desconeixia fins aquest moment que tingués intenció d’organitzar un esdeveniment.

Durant l’última setmana, els rebrots de coronavirus segueixen augmentant a la Comunitat i l’Ajuntament demana a la població la màxima responsabilitat i un rigorós compliment de la normativa en tots els esdeveniments socials, tant públics com privats, mantenint la distància de seguretat interpersonal de 2 metres, utilitzant la màscara i extremant la higiene de mans. Per la seva banda, la Policia Local augmentarà la vigilància en actes públics i en activitats que impliquin aglomeracions de gent, com enterraments, amb la finalitat d’evitar els contagis a la localitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*