L’Ajuntament licitarà els bars de titularitat municipal de l’Eliana per via telemàtica

Post també disponible en: Castellano

El termini per a la presentació d’ofertes per a l’explotació hostalera del Mercat, del local de Jubilats i del bar de la Piscina i EPA estarà obert fins al pròxim 17 de juny

‘Ajuntament de l’Eliana ha iniciat el procediment per a la concessió dels serveis d’explotació dels bars-cafeteries de titularitat pública del Mercat Municipal, del local de l’Associació de Jubilats i Pensionistes i del bar de la Piscina d’estiu i Centre de Formació de Persones Adultes (EPA). Els hostalers interessats a presentar ofertes poden fer-ho en règim de pública concurrència fins al pròxim 17 de juny a través de mitjans electrònics, tal com estableix el Reial decret llei 17/2020, de 5 de maig, per a la convocatòria de licitacions.

Per raons d’eficàcia el consistori ha establit 3 lots independents que s’unifiquen en una mateixa licitació que ascendeix a un total de 212.000 euros per als pròxims 4 anys, podent els qui participen optar a un, a varis o a tots alhora. Tots els detalls del procediment al complet es poden consultar en l’enllaç www.leliana.es/va/page/licitacions-contractacio-actives-2020.

L’Ajuntament considera que es tracta d’instal·lacions d’interés general per al municipi, en potenciar les relacions interpersonals en equipaments públics, fomentant la confraternització i intercanvi d’opinions i parers entre els veïns i les veïnes que assisteixen a les diferents activitats que es desenvolupen en aquests espais. 

El primer edil, Salva Torrent, ha explicat que el procediment s’ha hagut de reprendre després de la seua paralització pel decret de l’estat d’alarma. “Aquesta aturada ens ha servit per a millorar algunes clàusules tècniques i per a realitzar les adaptacions necessàries per a desenvolupar la tramitació administrativa completa, inclosa la mesa de contractació, que per primera vegada serà 100% telemàtica i adaptada als nous temps”, ha reconegut.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*