L’Ajuntament publica un estudi encarregat a la UPV amb mesures per a millorar la política econòmica de Xest 

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Xest ha publicat el llibre De Tu a tu: Lliçons apreses durant la crisi. Cinc mesures de Política Econòmica Municipal, per a divulgar els resultats d’un estudi realitzat per la Universitat Politècnica de València (UPV), per encàrrec de la Regidoria d’Ocupació.

La investigació plasmada en aquesta publicació s’ha subscrit com una contractació amb la Universitat Politècnica de València, com a treball de transferència de coneixement, i ha sigut elaborada pel professor i investigador Fernando Castelló Sirvent i la professora i investigadora Marta Peris Ortiz, del Departament d’Organització d’Empreses de la UPV.

En el llibre poden consultar-se les propostes de política econòmica plantejades per a millorar les condicions de la ciutadania, millorant la innovació en la adminsitración local i impulsant les Pimes i l’ocupació, d’acord amb l’anàlisi realitzada. Les mesures proposades inclouen també millores sobre la governança municipal, la transparència i l’avaluació de polítiques públiques.

“Aquesta investigació naix arran de la Covid, ja que el context de l’estudi que vam fer per a realitzar el Pla d’Ocupació havia canviat completament amb la pandèmia i, posteriorment, amb la pujada dels preus a causa de la guerra d’Ucraïna. Havíem d’adaptar el pla a la nova realitat, pensant quines mesures podíem adoptar perquè les famílies i les empreses patiren el menor impacte negatiu possible. A partir d’ací es va fer una avaluació de les polítiques públiques, que ens va portar a la conclusió que hem de trobar punts de trobada entre el públic i privat; entre les empreses i l’Ajuntament en aquest cas”, ha explicat el regidor d’Ocupació, José Vicente Guijarro. “En el llibre també es tracta una cosa molt important, els ODS, posant el focus en la sostenibilitat a partir de la implantació de noves tecnologies digitals que ens ajudaran al manteniment del Medi Ambient”.

El llibre es pot descarregar en aquest enllaç: http://de-tu-a-tu-cheste.fotoweb.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*