L’alcalde d’Utiel presenta els projectes turístics del municipi a la Secretària Autonòmica de Turisme

Post també disponible en: Castellano

La Secretària Autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, mantenia una reunió de treball amb l’alcalde  d’Utiel, Ricardo Gabaldón per a conéixer de primera mà els projectes que s’estan abordant en matèria turística  amb l’objectiu de dinamitzar la projecció d’un municipi d’interior referent com Utiel.

Durant la trobada de treball, Ricardo Gabaldón va remarcar el gran ventall de possibilitats que ofereix Utiel com a destinació turística d’interior de la Comunitat Valenciana amb atractius per a tota mena de visitants. Un reclam turístic que, tal com va exposar l’alcalde d’Utiel, bé podria meréixer el reconeixement de ‘Municipi Turístic’ de la Generalitat. 

Sota la marca “Utiel en el teu Interior”, l’Ajuntament d’Utiel està promocionant els principals senyals d’identitat del municipi amb diferents enfocaments, tant patrimonial, com a festiu i cultural, com els vessants amb especial auge com sobre el enoturismo vinculat a la gran tradició vitícola d’Utiel i el turisme de naturalesa o ecoturisme vinculat a la pràctica d’esports a l’aire lliure amb Negrete Park com a principal exponent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*