L’alcaldessa de Bunyol trasllada a José Vicente Anaya Roig l’esborrany del futur Centre de Dia de la localitat

Post també disponible en: Castellano

L’alcaldessa de Bunyol ha rebut la visita del Director General del Sistema Sociosanitari de la Generalitat Valenciana i alcalde d’Aiora, José Vicente Anaya Roig, i li ha traslladat l’esborrany del futur Centre de Dia en la localitat.

Virginia Sanz, Alcaldessa de Bunyol, Lucía Villar i Tamara Díaz, regidores, li han transmés la necessitat de comptar amb un Centre de Dia, i que estaria situat en l’Antic Escorxador Municipal. 

Virginia Sanz, alcaldessa de Bunyol, acompanyada de les regidores Lucía Villar i Tamara Díaz, han rebut aquest matí la visita de José Vicente Anaya Roig, per a l’organització del Contracte Programa 2025-2028. Aquest programa gestiona assumptes tan importants en la localitat com el Centre Ocupacional o el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament. A més, també la primer edil buñolense, li ha transmés al Director General del Sistema Sociosanitari i de l’Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat dels Serveis Socials, pertanyent a la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, un dels grans objectius i projectes necessaris per a la ciutadania com és un Centre de Dia. Li han facilitat un esborrany del projecte amb la finalitat d’agilitzar al màxim aquesta primera fase. La següent seria la reunió en aquesta Conselleria. 

Virginia Sanz confirma que des d’octubre aquest projecte ha començat a ser una realitat. “Se li ha presentat un esborrany i el lloc on se situaria, que és en l’Antic Escorxador de la localitat, perquè creiem que és una cosa molt necessària i demandat per a la nostra població, els nostres veïns i les nostres famílies”.

José Vicente Anaya ha mostrat un gran interés per aquest projecte social en la localitat, especialment de part de la Consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, que li ha transmés una especial disposició per aquest projecte social tan interessant i necessari a Bunyol.  

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*