L’ambaixador de Cuba, Marcelino Medina González, visita Bunyol

Post també disponible en: Castellano

L’ambaixador de Cuba a Espanya, Marcelino Medina González, ha visitat Bunyol com un dels destins en la seua visita a la Comunitat Valenciana 

Bunyol està germanat amb el districte del Turó de l’Havana i col·labora amb la fundació Nicolás Guillem de Cuba. 

La delegació cubana ha sigut convidada per l’Ajuntament de Bunyol amb qui manté vincles estrets amb Cuba des de fa anys a través de diverses vies i van ser rebuts per membres d’EUPV, sindicats i autoritats locals, l’alcaldessa Juncal Carrascosa, el primer Tinent d’Alcalde, Rafa Pérez, i els regidors Carles Xerri d’EUPV i Matilde Mas de Podemos, els qui van manifestar el seu desig de continuar ampliant els vincles amb el poble cubà. L’alcaldessa de Bunyol, ha manifestat que “ha sigut un gran honor i un plaer conéixer a Marcelino Medina i a part del seu equip en l’Ambaixada. Ha sigut una trobada molt interessant i fructífer”.

L’ambaixador també va signar en el llibre d’honor de l’ajuntament i va visitar alguns dels llocs més emblemàtics de la localitat com el castell i l’auditori municipal de Sant Lluís. 

Ja a València va sostindre trobades amb les forces polítiques, sindicals, associacions de solidaritat i de cubans residents a València, així com també tindrà reunions d’intercanviamb sectors empresarials i de cooperació, amb projectes de treball futur en comú.

Fotos: J. L. Montón.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*