L’Apolo visita al CD Xest; la UD Yátova a Paterna B; i el CD Turís viatja fins Aldaia

Post també disponible en: Castellano

Després de la victòria a Paterna, ara li toca al Club Esportiu Xest allargar la ratxa de victòries a casa davant l’Apolo, un equip de meitat baixa de la taula, però que pot complicar-te la vida si no vas amb intensitat i humilitat.

Pel que als de Juan Sánchez només ha de valer la idea d’anar a per totes i treure els tres punts per seguir lluitant als llocs alts i poder assaltar hipotèticament fins a la tercera plaça, objectiu gens lluny de la realitat.

UD Yátova-Paterna B

La UD Yátova ve de perdre el derbi a Turís per la mínima, ara necessita tornar a sumar victòries per poder seguir la lluita dalt si no volen estar en una zona gens bona per als seus interessos.

El partit serà davant d’un Paterna B que va quart i jugant bé, però que fent-ho a casa el factor pista hauria de pesar més i ajudar-los a aconseguir la seva cinquena victòria al seu feu.

Aldaia-CD Turís

Després de la victòria del CD Turís a casa donant la sorpresa davant els seus veïns de Yátova, han de desplaçar-se a Aldaia per enfrontar-se amb el cuer, pel que han d’aprofitar el bon moment per allargar la ratxa de victòries ja que juguen davant, en teoria, el rival més fluix. Si juguen amb estil podran superar els rivals, podent així pujar llocs i sortir de la zona mitjana de la taula. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*