L’app GVA-Respon sobre dubtes no sanitàries de la pandèmia registra més de 9.200 descàrregues en quatre dies

Post també disponible en: Castellano

L’app GVA-Respon, posada en marxa el passat 4 d’abril per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, ha registrat més de 9.200 descàrregues en aquests quatre dies.

Aquesta aplicació mòbil Respon de forma senzilla i ràpida als dubtes no sanitàries més freqüents generades en la ciutadania amb respostes adaptades a la normativa actual, després de la declaració de l’estat d’alarma el passat 14 de març, així com tota la normativa i la seva adaptació a la situació específica de la Comunitat Valenciana.

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, s’ha reunit aquest dimarts amb la directora general de Planificació Estratègica, Qualitat i Modernització de l’Administració Pública, Yolanda Parrado, qui li ha traslladat noves dades sobre l’acollida de l’aplicació de la Generalitat per part de la ciutadania.

Així, segons la informació facilitada, en quatre dies, l’app ha registrat al voltant de les 6.000 descàrregues a la plataforma per a dispositius de sistema operatiu Android i altres 3.200 en la seva versió per IOS d’apple; és a dir, al voltant de 1.500 usuaris i usuàries nous cada dia.

A més, l’aplicació està rebent molt bones valoracions per part dels usuaris i usuàries i obté una puntuació de 4,4 sobre 5, el que la situa entre les apps relacionades amb el coronavirus millor considerades.

Bravo ha destacat que aquesta aplicació de la Generalitat desenvolupada per la Direcció General de Planificació Estratègica és una eina “molt útil i senzilla per afavorir la comunicació directa entre l’Administració i la ciutadania i solucionar les lògiques dubtes generats per aquesta situació excepcional”.

A més, la consellera ha recordat que aquest canal informatiu “té tot el suport de la informació oficial, el que permet contrarestar els rumors i rumors que circulen per les xarxes socials”.

El procediment de descàrrega és senzill i l’aplicació és gratuïta a través de la plataforma de compra per a dispositius Android: (consultar aquí) i IOS (consultar aquí).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*