L’Assemblea d’EU dóna suport per unanimitat l’acord de govern amb el PSOE i Podem a Bunyol

Asamblea de Esquerra Unida desarrollada este jueves por la noche en Buñol.
Asamblea de Esquerra Unida desarrollada este jueves por la noche en Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Asamblea de Esquerra Unida desarrollada este jueves por la noche en Buñol.
Asamblea de Esquerra Unida desarrollada este jueves por la noche en Buñol.

L’Assemblea d’Esquerra Unida de Bunyol, reunida aquest dijous a la nit, ha donat suport per unanimitat l’acord amb el Partit Socialista per governar conjuntament amb Podem aquesta legislatura l’Ajuntament de la localitat, com ha confirmat el coordinador local d’EU a Bunyol, Chimo Masmano Ruiz.

Un acord que, com ja ha avançat tucomarca.com en la seva edició impresa, possibilitarà que l’actual alcaldessa, Juncal Carrascosa (PSOE), segueixi al capdavant del consistori local els propers quatre anys.

Chimo Masmano ha explicat que en el transcurs de l’Assemblea s’ha debatut sobre els últims resultats electorals i s’ha aprovat l’informe de gestió així com els detalls de l’acord, sobre el qual ha assegurat que la formació de la qual ell és coordinador local està “satisfeta amb els termes”; un acord del qual ha dit que era “necessari que estiguessin totes les forces d’esquerra al govern, o almenys les que així ho volguessin”; ja que Chimo Masmano ha recordat que la seva formació “ha estat la precursora sempre des dels inicis d’un pacte d’esquerres a la localitat”.

Com ja ha avançat tucomarca.com en la seva edició impresa, del preacord de govern entre el Partit Socialista i Esquerra Unida recull que els responsables de cada àrea seran: Juncal Carrascosa compartirà les funcions d’alcaldessa amb l’àrea de Desenvolupament Industrial, Comerç i Ocupació. I el cap de llista d’EU a les passades eleccions, Rafa Pérez, tindrà al seu càrrec l’àrea de Fira i Festes i l’àrea d’Obres i Serveis.

Per la seua banda, el número dos del PSOE, Manuel Serra, administrarà l’àrea d’Hisenda, Contractació així com Esports i Comunicació; mentre que Carles Xerri (EU), es farà càrrec de Benestar Social i Participació Ciutadana. La socialista Maria Vallès (PSOE) serà la responsable de Personal, Turisme i Tomatina; mentre que Tania Carrascosa (EU) administrarà Urbanisme; i finalment el regidor Juan Luis Pallás (PSOE) tindrà al seu càrrec l’àrea de Cultura, Conservatori i Joventut.

A més, l’Assemblea de Podem ha fet públic aquest dijous el seu desig de participar en el govern municipal i donar suport a la investidura a Jonquera Carrascosa, pel que la seva regidora, Mati Mas, es farà càrrec de les àrees de Medi Ambient i Sanitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*