L’Associació de Comerciants de Bunyol i l’Ajuntament premien la fidelitat dels seus clients amb una campanya nadalenca plena d’activitats per als nens

Post també disponible en: Castellano

La Campanya de Nadal ha comptat amb la col·laboració de l’Àrea d’Ocupació, Comerç i Indústria i la Regidoria de Cultura Popular de l’Ajuntament de Bunyol.

Pedro Rubio, president de l’Associació d’Empresaris, Comerciants i Autònoms de Bunyol, recorda l’àmplia Campanya de Nadal que des de la setmana passada està posada en marxa, en col·laboració amb l’Àrea d’Ocupació, Comerç i Indústria, representada per Juncal Carrascosa, i la Regidoria de Cultura Popular de l’Ajuntament, per l’edil bunyolense Rafa Pérez. 

VII Concurs de Dibuix Infantil “Les botigues del teu poble per Nadal”

Un any més han posat en marxa el VII CONCURS DE DIBUIX INFANTIL “Les botigues del teu poble per Nadal”. Animen a la participació de tots els xiquets de la localitat d’entre 5 i 12 anys. Els premis es dividiran en dues categories, de 5 a 8 anys i de 9 a 12 anys. Hauran de presentar el dibuix i en la part de darrere posar el seu nom, edat i un telèfon de contacte dels seus pares. Els treballs hauran de presentar-se en cartolina grandària A-4 amb qualsevol tècnica abans del 22 de desembre en Papereria Graphic o Llibreria Isabel Abril. El dibuix deure reflectir les botigues de Buñol 
Els guanyadors es donaran a conéixer el 26 de desembre després de l’activitat infantil que es realitzarà a la Sala El Mercat i abans del començament de la III Gala del Comerç. 
III Concurs de Decoració Nadalenca de Façanes, Portes i Balcons
L’Ajuntament de Buñol i l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Buñol posen en marxa la III edició del Concurs de Decoració Nadalenca de Façanes, Portes i Balcons, perquè tots els ciutadans de la localitat participen en la decoració de llums i adorns nadalencs dels seus habitatges i així crear un ambient festiu als carrers. Un jurat experimentat donarà els premis a les tres millors. Els premis són 150€ per al primer; 100€ per al segon i 50€ per al tercer premi. 

XII Concurs d’Aparadorisme i Il·luminació

També aquesta associació continua amb els clàssics com és el Concurs d’Aparadorisme i Il·luminació de comerços. Es compleix la seua 12a edició. Participen els comerços associats. S’entregaran també tres premis, que són: 200€ per al primer; 100€ per al segon i 50€ per al tercer.

 Campanya carregada de regals per als seus clients

L’Associació d’empresaris i autònoms de Buñol i comarca ha preparat una campanya única, carregada de regals, per a tots els clients que confien i aposten pel comerç local. Fins al 6 de gener tots els comerços associats regalaran als seus clients més fidels la ja coneguda per tots, la moneda COMBU. Aquesta vegada se li ha afegit un plus a aquesta moneda. El client pot canviar-la per futures compres o canviar 10 COMBUS per un bitllet, i participar en dos sortejos de premis molt atractius. Tots els bitllets tenen premi. Els clients tenen dues opcions per al bescanvi d’aquests combus. Els poden canviar en les seues futures compres en els comerços associats, com es fa fins ara, o canviar 10 combus (7 d’ells de diferents comerços) per un bitllet per a dos sortejos. 
Aquests dos sortejos, que es realitzaran el 26 de desembre en la III Gala del Comerç, que se celebrarà a la Sala El Mercat i el 5 de gener en directe en Ràdio Buñol TV sobre les 11.40h. Els premis que se sortejaran són: un viatge de cap de setmana, un telèfon mòbil, dues tauletes, 4 rellotges intel·ligents, 4 pernils, 4 lots d’ibèrics, 4 cistelles de nadal, 15 xecs per valor de 40€ per a canviar en comerços de moda i complements, 3 sessions de fisioteràpia, 5 tractaments de perruqueria, 5 tractaments d’estètica, 3 tractaments de teràpies, 3 centres de flors o plantes i 5 carros de la compra. I tots els bitllets tenen premi assegurat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*