L’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol entrega els premis als guanyadors dels concursos nadalencs

Post també disponible en: Castellano

L’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol ha informat que demà entrega els premis dels concursos d’aquest nadal, que a causa de la situació de la pandèmia no es van poder donar en el seu moment. Recorden els diferents concursos en els quals es podia participar:
Concurs d’Aparadors: en aquest concurs participaven els comerços associats i en aquesta ocasió van ser 10 els participants; La Terra, Neo Música, Viavert Travel, Blossom, Modes Marina, Calçats Rivera, Noe&Noe, General Visió, Drogueria La Plaça i Julia Estilistas. El passat 16 de desembre un jurat experimentat va passar a valorar tots els aparadors. El jurat va estar format per: Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol; Antonio López i Raúl Martínez “chuky”, dos coneguts i valorats artistes fallers; Juli Romagera, representant d’Unió Gremial, i Begoña Galarza, membre de la Junta Directiva d’aquesta associació.
Tots els jurats van fer la seua valoració personal, amb una escala de l’1 al 10, on es valorava la temàtica nadalenca, l’originalitat, la il·luminació i l’impacte visual i la suma total de tots els punts van donar com a guanyadors a: 1r premi: Julia estilistes, amb un premi econòmic de 200€; 2n premi: Blossom, amb un premi de 100€; i 3er premi: La Terra, amb un premi de 50€. Donen l’enhorabona als guanyadors i a tots els participants per aportar el seu granet d’arena en aquestes festes nadalenques i engalanar els seus comerços oferint aqueix ambient festiu, tan entranyable en nadal.
Concurs de façanes i balcons. Podien participar tots els veïns de Bunyol i donar encara més si cap aqueixa màgia i llum als carrers del poble per Nadal. Un jurat de l’Ajuntament va atorgar els tres premis guanyadors, que consisteixen en tres vals per valor de 150, 100 i 50€, per a canviar en els comerços de Bunyol. 

I el Concurs de Dibuix Infantil, on els més xiquets de la casa havien de dibuixar l’aparador d’un comerç de Bunyol. L’originalitat, els colors i les diferents tècniques de dibuix han sigut presents en tots ells, i va ser molt difícil per al jurat, compost per diversos membres de la junta de l’associació, triar als guanyadors. En aquesta ocasió i per primera vegada, s’han donat dos premis a la dues categories participants, dos patinets elèctrics. Dos premis amb molt bon acolliment, ja que la participació va ser molt alta.

Des d’aquesta associació buñolense animen a comerços i veïns de Bunyol a participar en els pròxims concursos nadalencs perquè, “entre tots aconseguim que no decaiga la màgia del Nadal”, finalitzen des de l’Associació d’Empresaris i Autònoms.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*