L’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol i l’artista local Toni López junt amb Chuky Estudi creguen un mural per a fomentar el comerç de proximitat

Post també disponible en: Castellano

El lema “Elige Buñol, Comerç de Proximidad”, és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Buñol, en la que col·labora l’Ajuntament de la localitat i Unió Gremial, i que busca fomentar les compres en el comerç local de cara a l’època nadalenca. És un gran mural confeccionat per l’artista local Toni López junt amb Chuky Estudi en la baixada de la “Cuesta Roya” després de la rotonda de Las Ventas.

La iniciativa naix de la mà de la Junta Directiva i de l’artista Antonio López per deixar plasmada la idea de la importància del comerç de la localitat.

Amb el comerç local tots són avantatges, ja que ens proporciona proximitat, confiança i atenció personalitzada, alhora que genera riquesa i ocupació local. A les nostres mans aquesta que aquests comerços perduren en el temps.

Al mural es veu típiques botigues, un gest de complicitat a el petit comerç d’aquest poble. Compta amb colors alegres i un disseny divertit fent referència a anar de compres pels nostres comerços.

Des de l’Associació incideixen: “Els xiquets i xiquetes comprant representen el futur, en què ensenyem d’anar de compres també pot ser divertit”.

La junta directiva de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol agraeix públicament Unió Gremial i a l’Ajuntament de Bunyol seua ajuda en l’elaboració d’aquest gran mural, que llueix en un dels murs més grans i vistosos del municipi. “Esperem que siga del gust de tots”, conclouen.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*