L’Associació Llevantina de Field Target organitza la seua primera tirada de l’any al camp de tir de Bunyol

La Asociación Levantina de Field Target (ALFT) organizará su primera tirada oficial de HFT (Hunting Field Target) del año 2019.
La Asociación Levantina de Field Target (ALFT) organizará su primera tirada oficial de HFT (Hunting Field Target) del año 2019.

Post també disponible en: Castellano

La Asociación Levantina de Field Target (ALFT) organizará su primera tirada oficial de HFT (Hunting Field Target) del año 2019.
L’Associació Llevantina de Field Target (ALFT) organitzarà la seva primera tirada oficial de HFT (Hunting Field Target) de l’any 2019 aquest diumenge.

L’Associació Llevantina de Field Target (ALFT) organitzarà la seva primera tirada oficial de HFT (Hunting Field Target) de l’any 2019 aquest diumenge, dia 27 de gener, al Camp de Tir “Els Coets” de Bunyol de 10.00 a 14, 00 hores.

El HFT és una modalitat de tir amb carrabines d’aire comprimit proveïdes de visor d’augments, simulant escenes de caça amb la utilització de figures metàl·liques tipus Daina i Nockover, que representen a diferents animals. Hi ha dues categories en el tipus de carrabines a utilitzar, un són les de moll o pistó tradicionals de tota la vida, i una altra són els Pcps o carrabines precarregades d’aire que són l’últim en tecnologia del tir amb aire comprimit “, com ha informat el president de ALFT, Vicente Ricarte.

“Les normes d’aquesta competició són molt senzilles i igualen molt els diferents equips utilitzats pels participants, el que iguala bastant les armes i incideix molt més en la perícia i control del vent pel tirador, una vegada comença la competició no es poden canviar els paràmetres del visor, de manera que l’estimació de la distància del blanc és a “ull” amb la dificultat que això comporta. Crec personalment que aquesta modalitat que practica la ALFT, és de les més divertides que existeixen, recreant el noble esport de la caça, però sense abatre cap animal “.

“Després de la competició, els participants i membres de la ALFT dinaran al restaurant de Bunyol Venda Pila per després cap a les 16,30 hores celebrar la seva assemblea anual on es decideixen les activitats, competicions i tasques per poder seguir un any més ( i van onze anys ja) a Buñol participant com un més de la rica varietat d’esports que es practiquen a la Foia de Bunyol i sempre amb la inestimable ajuda i col·laboració de l’Ajuntament de Bunyol i del seu regidor d’Esports, Marta Perez “, com ha finalitzat Vicente Ricarte.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*