L’Eliana arranca la Setmana de l’Orgull LGTBI+ 2020

Post també disponible en: Castellano

El primer acte s’ha celebrat aquest dilluns amb l’hissat de la bandera i la lectura del manifest al balcó de l’Ajuntament

La regidoria d’Igualtat, en col·laboració amb l’associació local Marietes, ha celebrat la inauguració de la Setmana de l’Orgull LGTBI+ que, baix el títol de “Amb tu en la distància”, en aquest 2020 se celebrarà a través de les xarxes socials de l’associació.

L’acte d’aquest dilluns, que ha comptat amb la presència de l’alcalde, Salva Torrent, de l’edil d’Igualtat, Concha Montaner, i de la presidenta de Marietes, Silvia Prats, ha servit per a presentar el vídeo “Orgullosos”, com a mostra del suport institucional al col·lectiu. Posteriorment, el balcó de l’Ajuntament va ser l’escenari que va acollir el tradicional hissat de la bandera de l’arc de Sant Martí que onejarà fins a diumenge i el pregó per la diversitat que marca l’inici de la Setmana. 

Els actes seguiran durant els pròxims dies en Facebook, Instagram i Twitter de @marietesleliana amb la presentació del llibre “Laberint”, de Eley Ramat, el concert del Cor de l’Eliana “Estima com vulgues” i la xarrada amb l’escriptor Óscar Hernández Campano, a més de la publicació dels vídeos de suport a la causa LGTBI+ de col·lectius locals i veïns i veïnes. 

La regidora d’Igualtat, Concha Montaner, ha mostrat el compromís de l’Ajuntament amb aquesta causa social, col·laborant per a aportar visibilitat, crear consciència i reivindicar una societat diversa, lliure i sense por. 

L’alcalde, Salva Torrent, ha volgut posar en valor a l’Eliana com a espai on donar veu i visibilitat al col·lectiu, un lloc per a celebrar i reivindicar. “A pesar que enguany les celebracions siguen diferents a causa de la pandèmia el missatge de fons ha de ser clar: som un municipi orgullós de la seua ciutadania, estime a qui estime i se senta com se senta”, ha declarat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*