L’Eliana destinarà més de 645.000 euros en els pròxims mesos per a millorar les seues voreres

Post també disponible en: Castellano

Les obres de renovació, que han iniciat ja, inclouen diferents punts del terme municipal.

L’Ajuntament de l’Eliana ha adjudicat un total de 645.958 euros per a la renovació de més de 14.500 metres quadrats de voreres en diferents punts del terme municipal. Aquest projecte renovarà superficialment les voreres, les tapes de subministrament de serveis, les escomeses domiciliàries d’aigua potable, revisarà la instal·lació d’enllumenat, millorarà l’accessibilitat, rebaixarà els passos de vianants a les cantonades, substituirà vorades deteriorades i renovarà la senyalització vertical afectada.

Les primeres obres de renovació, amb un pressupost de 552.399 euros, s’han iniciat ja i està previst que finalitzen el mes vinent de desembre. Les actuacions se centraran en diferents vies de les urbanitzacions Bonavista, El Carmen, Vistahermosa, El Escorial, El Lago, El Paraíso, El Valle, Entrepins, Hendaya, Motealegre, Montepilar i Montesol i el carrer Tuejar en l’Almassereta.

El projecte es completarà amb una segona actuació de 93.559 euros, que arrancarà en els pròxims mesos i, igualment, està previst que finalitzen dins d’aquest any 2021. En aquest cas afectarà una única vorera de El Paraíso, i a diverses de Les Taules i Montepilar.

El primer edil, Salva Torrent, ha recordat que aquestes actuacions formen part del Pla de Renovació de Voreres, que en 2021 està dotat amb 1 milió d’euros i amb un altre més per a 2022 i que vindrà a millorar les zones residencials més deteriorades del municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*