L’Eliana renova la canalització d’aigua potable en la zona de Montepilar

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Serveis Urbans desvia l’actual canonada que transcorria per diverses parcel·les privades

L’Ajuntament de l’Eliana està duent a terme una obra de renovació de la canalització del proveïment d’aigua potable en la zona de Montepilar. L’objectiu és eliminar el traçat de canonada de fibrociment que creuava fins a tres parcel·les de propietat privada en la zona de la Masia del Pilar i la millora general de la xarxa gràcies a la instal·lació d’una nova canonada de fosa.

Es tracta d’una demanda històrica dels veïns i veïnes de la zona en la qual el consistori invertirà més de 102.000 euros de fons propis del pressupost de 2020. L’obra de desviament de la canalització principal tindrà un diàmetre de 300 mil·límetres que proveeix el depòsit del carrer 2 de Maig i estarà executada en un termini de dos mesos.

L’edil de Serveis Urbans, Marta Andrés, ha destacat que es tracta d’una acció important, especialment per als veïns i veïnes de la zona afectats pel pas de la canalització a l’interior de les seues parcel·les, amb l’inconvenient que això suposa. “El que busca l’Ajuntament amb aquesta obra és donar resposta a aqueixa demanda històrica i, al mateix temps, anar renovant gradualment la xarxa de distribució de l’Eliana”, ha explicat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*