Les 18 societats musicals del Camp de Túria trien a Miguel Monleón com a president comarcal per als propers quatre anys

Miguel Monleón ha recibido el 67% de los votos.
Miguel Monleón ha recibido el 67% de los votos.

Post també disponible en: Castellano

Miguel Monleón ha recibido el 67% de los votos.
Miguel Monleón ha rebut el 67% dels vots.

Les Societats Musicals de la comarca del Camp de Túria han triat a Miguel Monleón com a president comarcal de la FSMCV. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per configurar tota la seva estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre al Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als propers 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Miguel Monleón, que ha estat elegit pel 67% dels vots, pertany a les societats musicals de Marines i Sant Antoni de Benagéber. Ell va ser el fundador i president, d’aquesta última en 2006 i, actualment, pertany a la seva junta directiva.

“Sóc un fanàtic de les bandes de música, per tradició familiar, des de molt petit. Sempre he desitjat formar part de la FSMCV i vull ajudar les societats musicals de la comarca, perquè no es perdi aquest tresor musical que tenim els valencians “, ha declarat Miguel Monléon.

“El meu principal objectiu serà ajudar a les societats musicals en la relació amb la FSMCV per a, entre tots, protegir i beneficiar la música de banda i que es fomenti la seva pràctica, sobretot, entre els nens i joves”, ha continuat Monleón.

Actualment, la comarca del Camp de Túria compta amb 18 societats musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals a principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar-hi al major nombre possible d’actors socials.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*