Les Festes en honor a la Verge de la Soledat de Xest arriben a la meitat del seu recorregut en un cap de setmana carregat d’actes

Post també disponible en: Castellano

El programa d’actes de les festes en honor a la Verge de la Soledat s’obria aquest passat dissabte, 23 d’abril, l’amb la desfilada de l’ofrena floral a la patrona, que va partir a les 18.30 des de la plaça de l’Ermita cap a l’Església, passant pel col·legi San José de la Muntanya, i va estar acompanyat pel grup de danses de Xest i la Banda La Lira. En arribar a la plaça de l’Església es van anar entregant i col·locant un a un els rams, que van quedar exposats en l’entrada, i la desfilada continue per l’interior de l’Església fins a arribar a la patrona.

El diumenge, 24 d’abril, a les 12.00 començava la missa solemne en honor a la Verge de la Soledat, cantada per la Coral Sant Lluc, i el matí finalitzava amb una mascletá en la plaça Doctor Cajal. A la vesprada, a les 20.00 se celebrava la processó i el trasllat de la verge a l’ermita i, a les 22.00, es culminava el dia amb un castell de focs artificials disparat des de Pi Blay. 

Ahir, dilluns 25 d’abril, va ser el dia dels i les majors, que es va celebrar a l’aire lliure en la plaça del Mercat i va comptar amb l’actuació en directe del duo musical Last Danse, que va amenitzar la vesprada. Aqueix mateix dia es van muntar els “entablaos”, com a avantsala a la setmana taurina que comença hui, 26 d’abril, amb vesprada de bous a càrrec de la ramaderia Alfaro, en la plaça Doctor Cajal, a partir de les 18.00, i una eixida de bous patrocinada per Prieto i Fills, a càrrec també de David Alfaro, que començarà a les 21.00.

Tota la programació està disponible en les plataformes informatives municipals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*