Les finals d’El Corte Inglés de Galotxa arriben a Godelleta

Post també disponible en: Castellano

Aquesta setmana la localitat de la Foia de Bunyol tornarà a acollir unes finals del principal torneig de la modalitat, el Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

Serà el dijous 8 de juliol quan comencen a jugar-se les primeres partides al carrer de pilota “José Soldado” de Godelleta. A les 18 hores començarà un intens programa de finals amb la corresponent a la categoria Femenina A, on s’enfrontaran les xiques del Estudi Martí Borbotó A i el Estudi Martí Borbotó B. La partida de quarta, on s’enfrontaran el Llançadora Montserrat B i el profisc 2000 Borbotó D, es jugarà a continuació, sobre les 19.30 hores.

Les millors partides de la setmana, previsiblement, es disputaran la vesprada del dissabte 10 de juliol també al carrer artificial de pilota. La corresponent a la tercera categoria serà a les 16.30 hores, on els equips protagonistes seran el Falles Sergio Lis Xirivella i l’Elèctrica Vinalesa A. Mentre que la partida en la qual coneixerem al campió de la divisió de plata tindrà lloc sobre les 18 hores, amb el Ovocity Marquesat B i el profisc 2000 Borbotó A com a rivals.

El diumenge 11 de juliol estarà reservat per a la volta de la galotxa als carrers naturals, ja que les quatre partides es disputaran al carrer Ramón y Cajal, antic carrer de la Fonda, lloc on es va disputar la primera de les finals de l’edició inaugural del campionat, fa ja més de 40 anys. Domingo al matí, a partir de les 10 hores, es jugaran la final de Curtes B, entre el Gestoria Polo Nàquera A i el Caixa Popular Meliana E, i de Curtes A, protagonitzada pel CPV Godella i el Ajuntament de Massalfassar I. A la vesprada es completarà la jornada amb la final de la categoria Badana, on jugaran Vinalesa i Petrés A, a les 17 hores; i amb la final de la categoria Femenina B, on s’enfrontaran Meliana amb el Estudi Martí Borbotó C.

La setmana següent es jugaran a Godelleta les finals de primera sènior (Mobles Guillen Faura A i Kiwa Quart A) i juvenils (Llançadora Montserrat i Ovocity Marquesat) el dissabte 17 de juliol a la vesprada.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*