Les fortes precipitacions de més de 144 l/m² produeixen inundacions en les zones baixes d’Alzira

Post també disponible en: Castellano

Carreteres tallades, baixos i garatges inundats i classes suspeses

Segons ha informat Avamet, precipitacions de més de 140 l/m² han negat aquesta matinada les zones baixes d’Alzira, carrers del barri de Venècia i dels Bassescomo, així com l’entorn del parc de l’Alquenència.

L’observatori meteorològic del parc de l’Alquenència registrava a primera hora del matí un acumulat de 143 l/m² en tot just sis hores, l’estació instal·lada en el propi ajuntament proporciona un acumulat de 147 litres en poc més de quatre hores.

Alzira assotada per fortes precipitacions de més de 144 l/m² que produeixen inundacions en les zones baixes de la població

L’entorn del parc de l’Alquenència han quedat negat. Els veïns tornaven a traure vehicles de soterranis i baixos i en alguns carrers dels Basses també fins i tot pujaven els mobles a plantes altes. El nivell més alt s’ha registrat entorn de les 07,30 hores. La pluja ha donat en aqueixos moments un respir i els col·lectors han pogut desguassar. L’observatori de l’ajuntament acumulava 170 l/m² litres a les 9.

Classes suspeses davant la impossibilitat d’accedir a alguns centres i baixos i garatges inundats a més de camins i carreteres secundàries tallades. Aquestes són les principals conseqüències d’una nit de fortes pluges a la comarca de la Ribera.

Imágenes: Avament

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*