Les pistes del Planell de Bunyol acolliran l’I Torneig Americà Pàdel per a menors de 13 anys

Post també disponible en: Castellano

Aquest dijous de 18.30 h a 21.30 h en les pistes de Pàdel del Planell els menors de 13 anys poden gaudir del seu esport favorit, amb un torneig americà que és gratuït.

Dijous que ve 23 de desembre de 18.30h a 21.30h hi haurà un Torneig Americà de pàdel per a menors de 13 anys amb regal per a tots els participants en les pistes del Planell de Bunyol. Es premiarà amb material esportiu al primer i segon classificat. Tots els interessats poden inscriure’s gratuïtament telefonant al 677 85 04 15.
La idea d’organitzar aquest torneig per als xicotets de la casa és degut al gran auge que aquest esport té en la localitat des de fa uns mesos, fins i tot és el club esportiu més nombrós després del centenari CD Bunyol. 
Paco Díaz, membre del Club Pàdel Bunyol, va mostrar interés per l’organització d’aquest torneig, “perquè els xiquets que actualment són molts i que estan rebent les extraescolars d’aquest esport a Bunyol És Esport, en veure als seus pares jugar en els tornejos que van organitzant el club, van mostrar el seu interés a poder jugar un i així competir més enllà dels entrenes que fan totes les setmanes. Així que em vaig posar a la feina i ja compta amb 16 inscrits, encara que fins a aquest dimarts a les 20h encara poden apuntar-se tots aquells xiquets que els abellisca conéixer aquest bell esport i competir amb xiquets de la seua edat”.
Díaz agraeix la implicació de la Regidoria d’Esports, i especialment al seu regidor, Manuel Sierra, en aquest esdeveniment, “pagant tota la despesa que suposa l’organització del mateix perquè els xiquets no paguen i així tots gaudisquen relaxadament d’aquest gran esport, que tant agrada i que cada dia compta amb major nombre d’esportistes interessats”. 
Entre els objectius d’aquest club, segons confirma Paco Díaz, estan els de continuar sol·licitant una ampliació de les instal·lacions amb més nombre de pistes de pàdel; crear una escola de pàdel per als xiquets; i passar de la categoria Júnior a Sènior, augmentant el nombre d’entrenaments. Reptes futurs que venen acompanyats per l’ampli nombre de seguidors que compta aquest club en els últims mesos en la localitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*