Les regidories de Parcs i Jardins i Medi Ambient de Xest fan una crida a la població per a respectar els espais verds municipals

Una imagen del parque de La Lomiqua de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Després de diverses setmanes en les quals s’han detectat actes vandàlics en diferents zones verdes de Cheste, des de les àrees de Parcs i Jardins i Medi Ambient, a càrrec de David Pujals, es fa una crida a la població per a respectar mobiliari, infraestructures, plantes i animals d’aquests espais.

“S’han produït actes incívics en l’estany i la tolla per a amfibis del Parc de la Lomiquia que esperem que no es repetisquen”, ha declarat el regidor. “Demane a la població el compromís de respectar els espais verds i col·laboració per a denunciar davant les autoritats municipals qualsevol comportament irregular que es produïsca en les zones verdes del nostre poble”.

El regidor ha posat l’accent que està prohibit el bany al Parc de la Lomiquia i ha recordat als usuaris i usuàries la prohibició de creuar els tancats o de modificar qualsevol element de la infraestructura dels estanys. “D’altra banda, vull recordar que una de les espècies a la qual aquests ecosistemes aquàtics dóna recer és la granota comuna, una espècie protegida que està regulada en el Catàleg Valencià d’Espècies de Fauna Amenaçades; per això, queda prohibit donar mort, danyar, molestar o inquietar intencionadament a aquests animals silvestres, incloent la seua captura i la recol·lecció dels seus ous o cries”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*