Les terceres jornades Smart Cities se celebraran el 22 d’octubre a l’Eliana

Post també disponible en: Castellano

La Universitat de Tardor de l’Eiana abordarà el desenvolupament de la tecnologia i el seu impacte sobre la ciutadania.

Amb el títol ‘Smart Cities: tecnologia i ciutadania’ la Universitat de València (UV), a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la 3a edició de la Universitat de Tardor de l’Eliana, fruit de la seua estreta col·laboració amb l’Ajuntament, la Diputació de València i Caixa Popular.

Dijous que ve, 22 d’octubre, el Centre Sociocultural acollirà aquesta jornada sobre la influència de la tecnologia en les activitats quotidianes de la ciutadania i el seu paper decisiu en el funcionament de les ciutats i els territoris. El plantejament serà intel·ligent mitjançant l’ús estratègic de la innovació, les infraestructures i els serveis de tecnologies de la informació i la comunicació, per a la gestió urbana transparent i participativa, que responga a les necessitats socials i econòmiques de la societat.

El programa arrancarà al matí amb un taller dirigit als alumnes i alumnes de l’IES l’Eliana. La inauguració oficial se celebrarà a les 17.30 hores i comptarà amb la presència de l’alcalde, Salva Torrent, i del Vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla, entre altres. A continuació, la professora de la UV Anabel Forte, farà una xerrada titulada ‘Les dades i l’estadística al servei de la ciutadania’. Seguidament professors i investigadors de la Universitat analitzaran l’actualitat de les ciutats intel·ligents a Espanya i a València i, a les 19 hores, es presentaran algunes experiències d’èxit. La cita anual es tancarà, com és habitual, amb una taula redona i el seu posterior debat.

El regidor de Modernització, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a la ciutadania, empreses i associacions a participar en l’esdeveniment en el qual s’analitzarà com “les ciutats hem d’utilitzar la tecnologia per a cuidar i incrementar la qualitat de vida de les persones i el desenvolupament sostenible perdurable en el temps”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*