L’exposició #Noemtoqueselwhatsapp de l’IVAJ arriba a Monserrat

Post també disponible en: Castellano

L’exposició itinerant #noemtoqueselwhatsapp de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) recorre al llarg del mes de febrer sis instituts d’ensenyament secundari (IES) a Monserrat, Paterna, Sogorb, Vilafranca i Vilalonga així com centres culturals a Beniarjó, Catral i Sant Isidre.

L’exposició de el programa ‘M’importa d’Educació en Valors’ de l’IVAJ consta d’una sèrie de panells on s’estructuren les fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència contra les dones.

De el 6 a el 20 de febrer #Noemtoqueselwhatsapp arriba a l’IES Vall de la Safor a Vilallonga i de el 7 a el 17 de febrer romandrà a l’IES Alcalans de Montserrat.

Els IES Cova Santa i Alt Palància de Segorbe reben l’exposició de l’11 a el 16 de febrer ia la Casa de la Cultura de Catral romandrà de l’18 a l’24 de febrer.

La mostra prossegueix de l’19 a el 24 de febrer a l’IES Vilafranca; de l’25 de febrer a l’1 de març a la biblioteca municipal de Sant Isidre i de l’25 de febrer a el 8 de març a Sala municipal d’exposicions Vicent Vidal de Beniarjó.

Finalment, de el 26 de febrer a el 5 de març estarà a l’IES Henri Matisse de Paterna.

Al web de l’IVAJ (consultar aquí) s’actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l’exposició a l’correu cultura_ivaj@gva.es.

Precisament des de la seva posada en marxa, les exposicions itinerants han recorregut unes 200 poblacions de la Comunitat Valenciana.

A més, l’IVAJ posa a disposició d’ajuntaments, instituts de secundària, centres socials i juvenils, la guia didàctica #noemtoqueselwhatsapp, un recurs de la sèrie M’importa que promou un desenvolupament pedagògic per avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*