L’exposició «Rincón del olvido», que ha recorregut Cortes de Pallàs i les seues aldees, és clausura aquest divendres a Venta Gaeta

Post també disponible en: Castellano

Aquest dvendres, 28 d’agost, a les 20,00 hores, Venta Gaeta alberga l’acte de clausura de l’exposició de pintura i fotografia Racó de l’oblit, després de recórrer Cortes de Pallàs i les seues set aldees.

L’acte de clausura se celebrarà en un recinte tancat en el carrer. L’espai es transformarà per a recrear la pròpia obra pictòrica, escenes d’oficis i activitats oblidades que cultivaven els nostres iaios i iaies, les nostres mares i pares.

En este escenari, on estaràn exposades les pintures i fotografies, es desarrollaràn dos actuacions musicals: el saxofonista José Antonio Tello, saxo de la Societat Musical L’Artística, i María Dolores Haba, veu i guitarra.

“En tot moment se seguiràn estrictament les mesures per la Covid19. Les persones estaràn assentades a una distància de dos metres entre cadires. A l’entrada es tomarà la temperatura i s’anotarà nom i telèfon”, segóns el organitzadors, “que durant tot l’acte es mantendrà la màscara posada. El recorregut de la mostra es fará en grups de no màs de cinc persones, guardant distància entre elles“. L’organització s’ocuparà en tot moment del compliment de les normes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*