L’habitatge focalitza més del 66% de les consultes ateses pel Punt Itinerant de la Mancomunitat Foia de Bunyol Xiva 

Post també disponible en: Castellano

Les nombroses consultes realitzades durant la primera ronda de visites realitzades pel Punt Itinerant de la Mancomunitat Foia de Bunyol Xiva, indiquen que el 66% de les atencions s’han realitzat per a oferir informació sobre ajudes relacionades amb habitatge, el 21% s’han interessat sobre ajudes relatives a l’agronomia, i el 13% buscava orientació laboral.

El desplaçament del personal tècnic de la Mancomunitat s’efectua, des d’aquest mes, de manera regular, fins als municipis de Dosaigües, Setaigües, Godelleta i Xiva, permetent, d’aquesta manera, acostar el servei i l’atenció de la Mancomunitat als pobles de la comarca.

Les dades de visites, reflecteixen igualment que les atencions a persones de fins a 35 anys s’han centrat en la informació sobre ajudes al lloguer o compra d’habitatge, mentre que el col·lectiu de persones amb edats compreses entre 35 i 60, s’han centrat en consultes sobre agronomia i orientació laboral. 

L’àrea d’habitatge ha rebut majoritàriament consultes de particulars, mentre que les d’agronomia i orientació ha atés bàsicament perfils professionalitzats.

Durant el mes d’abril, la visita ja programada, es mantindrà en els putes habituals que poden ser consultats en la web de la Mancomunitat www.mclahoya.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*